Hrdo zavádzame značku, ktorá ide s dobou, a ktorá myslí naozaj na všetkých a na všetko. To dokladá viac ako 25 rokov skúseností na trhu, neustály rast a ohlasy tých najväčších mien z odboru. Carl Cox, Tiësto, Calvin Harris, Roger Sanchez, DJ Sneak a mnoho ďalších hovorí o tejto značke, ako o jednej z najlepších v DJ a klubovom prostredí.

V našej ponuke nájdete profesionálne vybavenie, po ktorom túži nie jeden klub. Mixážne pulty, DJ prehrávače a kontroléry, efektové jednotky a samplery, štúdiové monitory, slúchadlá a ďalšie štúdiové a DJ doplnky a príslušenstvo.

Medzi obľúbenými produktmi v modernej dobe víťazí DJ MIDI kontroléry, ktoré nachádzajú záujem vo veľmi širokom fanúšikovskom spektre. Zákazníci radi siahnu buď to po štvorkanálovým DDJ-1000, alebo po cenovo dostupnejším dvojkanálovom DDJ-WeGo4.

Najnovším z radov mixážnych pultov Pioneer DJ je DJM-V10. Ten ponúka až 6 kanálov. DJ, ktorý uprednostňuje rýchle a energické mixy, musí tento mix milovať! Štandardom všetkých veľkých a preslávených klubov je ale rad Nexus2, a to predovšetkým DJM-900NXS2. Ruka v ruke, resp. na DJ stole ležia prehrávača CDJ-2000NXS2, ktoré tvoria ideálne prostredie pre DJs.

V štúdiu, či pri počúvaní doma, potom využijete aktívne monitory, napr. S-DJ60X, alebo slúchadlá HDJ-X10.